Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Brug teknikken til at ramme bredere

Ved at udnytte og kombinere de muligheder teknikken giver, så kan du ramme bredere med dit budskab og let tale til flere repræsentationssystemer på én gang.

Husk også at skabe en rød tråd i dit materiale, så din freebie og/eller webinarer matcher den formidlingsform du bruger i dine onlinekurser. Måske har du været på kursus hos én i at lave webinarer og en anden i onlinekurser, så er det vigtigt, at du får kombineret de to ting så formidlingen matcher. Ellers risikerer du at sælge til én type på webinaret og undervise til en anden type på kurset, så dem, der har købt på webinaret, bliver skuffede og frustrerede fordi de to ting ikke matcher. Og dem fra webinaret, der ville have været glade for formidlingen på kurset, de købte det ikke, fordi webinaret ikke talte til dem.

rødtråd700_200.png

Fortæl gerne i kommentarerne eller i Facebookgruppen hvad du har fået ud af videoen, har du fået nye idéer til din formidling? Måske en aha oplevelse om hvorfor noget du syntes var fedt blev taget knap så godt imod eller noget helt tredje? Du må også meget gerne fortælle, hvis der er nogle bestemte tekniske løsninger du gerne vil have tips og vejledning til, så det kan komme med i modul 4.