Igangværende Lektion
Kursus indhold
Kursusindhold

Velkommen

Så er du i gang med kurset om at opsætte produkt, membership site og kursus. Har du spørgsmål undervejs, så kan du skrive under den enkelte lektion, så får jeg en mail og svarer så hurtigt jeg kan. Skulle du have brug for mere hjælp, eller ønsker du at jeg laver en del af opsætningen for dig, så er du altid velkommen til at købe et klippekort til min hjælp, du finder priserne her, du er altid velkommen til at kontakte mig på merete@stenner.dk for at høre om den bedste løsning jeg kan tilbyde dig.

Du kan tage modulerne i den rækkefølge der passer dig bedst, men jeg anbefaler at du tager lektionerne under det enkelte modul i rækkefølge. Er du helt ny i Simplero, så vil det også være mest logisk at tage modulerne i rækkefølge.

I næste lektion "Forberedelse" finder du et arbejdsark der guider dig igennem alle de indledende tanker om dit produkt og kursus. Jeg anbefaler at du først gennemgår arbejdsarket, og dernæst ser videoerne, så kan du skifte mellem at se video og sætte dit eget materiale op trin for trin.

Rigtig god fornøjelse.