Merete_Stenner_logo_fed_taglineclosecrop

Alt for mange kæmper alt for længe med at få ordenligt gang i deres onlineforretning på Simplero.

Det kan være svært at få overblik over de forskellige funktioner, og nogen gange er det bare virkelig rart at mødes og blive undervist og hjulpet i "virkeligheden". Derfor holder jeg nu fysiske workshopdage, hvor du får direkte konkret hjælp til din Simpleroforretning.

Efterårets workshops 2023:

Plads på én workshopdag koster 2.495 ex. moms inkl. forplejning. Du kan tilkøbe en ekstra workshop for 1.995,- 

Alle workshopdage afholdes på Den Fynske Spilfabrik, Stationsvej 69, 5792 Årslev.

Tirs.

26.9.

Fra 9-15

Introduktion til Simplero

Kom med og få en grundig introduktion til Simplero, så du trygt kan finde rundt i din forretning på egen hånd.

Læs mere og book din plads

Ons.

11.10.

Fra 9-15

Opsæt din freebie i Simplero på én dag

Målet for dagen er, at du kommer igennem hele opsætningen af en freebie. Vi skifter mellem, at jeg giver faglige oplæg og du selv arbejder i Simplero med mulighed for at få hjælp fra mig undervejs.

Læs mere og book din plads

Tirs.

24.10.

Fra 9-15

Lær at lave automationer i Simplero

Temaet er automationer, vi skifter mellem, at jeg giver faglige oplæg og du selv arbejder i Simplero med mulighed for at få hjælp fra mig undervejs.

Læs mere og book din plads

Merete portrait

Merete Stenner - Din Simplero ekspert

SuperstarJeg er selv bruger af Simplero siden 2013, og har siden 2015 hjulpet i 100vis af kunder med at få mere ud af deres Simpleroforretning.

Fra '16-'18 arbejdede jeg i Simpleros support og har opbygget et unikt kendskab til systemet, både rent teknisk, men også de forskellige forretningsmæssige muligheder. I dag arbejder jeg hovedsageligt med min medlemsklub "Klub Stenner" for Simplerobrugere, og med 1-1 hjælp og opsætning af Simplero.

Mit supertalent er at forklare teknikken, så det er til at forstå, og at hjælpe mine kunder med overblik, forståelse og ro i maven så deres forretning kører som smurt.