Det her kan du med automationer:

Styre adgang

Du kan bruge automationer til at åbne og lukke for adgang til sider, kurser, moduler og lektioner på membership sites. Du kan også få automationen til at sende mails til kursisterne, når der åbnes for nyt materiale eller når deres adgang er ved at udløbe (hvis du vælger den skal det! du bestemmer, du har fuld kontrol!)

Skræddersyede email flows

Brug automationer til at kontrollere dine automatiserede email flows, så dine læsere altid får de rigtige mails fx. baseret på hvornår de køber eller om de klikker på links tidligere i din mail-serie. Med automationer kan du styre hvornår dine automatiserede mails sendes (f.eks. kun på hverdage eller på bestemt klokkeslet), og du kan udelukke bestemte grupper i dit flow fra bestemte mails.

Genbruge kurser og mails

Med automationer kan du bruge det samme kursusmateriale til både hold og evergreenforløb (altså forløb, hvor man kan starte hele tiden) og let styre, at man får de rigtige mails og den rigtige adgang uanset hvilket forløb man køber. Du kan også lave "guldversion" af dit produkt med adgang til ekstra bonusser, eller styre, at dem der køber live på dit webinar får ekstra bonusser, som dem der køber senere ikke får. Mulighederne er stort set uendelige!  

Sætte og fjerne tags

I automationer kan du sætte og fjerne tags på bestemte tidspunkter. Du kan også sætte og fjerne tags via triggers andre steder i systemet, og bruge dem til at styre, hvilke trin i dine automationer, der skal udføres for de enkelte deltagere.

Basér f.eks. dit forløb på, om deltagerne svarer på worksheets, klikker på links i emails eller markerer bestemte lektioner fuldført.

Det her får du med Automationskurset:

 • Forståelsen for opbygningen, så du kan bygge dine automationer fra grunden, eller udnytte de simplere autoresponses til at komme i gang med automationer (og en række andre smarte fordele ved den metode!)
 • Best practices i forhold til opbygning af automationer - lær at tænke og tegne før du bygger! Det sparer mange problemer!
 • Viden om, hvordan du starter og stopper folk automatisk ind og ud af automationer, og hvilke faldgruber du skal undgå i denne forbindelse.
 • Sådan genbruger du automationer, f.eks. til nye hold eller et evergreen-forløb.
 • De magiske muligheder når du kombinerer auto-published og automationer!
 • Du lærer at bruge de forskellige ventetrin der er i automationerne, f.eks. til næste betaling, fødselsdag eller andet smart (og hvilke hensyn man skal tage, når man starter folk ind i automationen for at ventetrinnet virker).
 • Lær at udnytte betingelser på trin, og at bruge f.eks. tags aktivt til at styre handlinger, adgange og udseendet på dit membership site.
 • Du lærer også hvordan triggers fungerer overalt i Simplero, uanset om de kobler til en automation eller ej.

Mere avancerede funktioner:

 • Gennemgang af, hvad er globale triggers, og hvordan kan du bruge dem til f.eks. at måle aktivitet på dit membership site.
 • Hvordan du kan skjule eller vise bestemte sektioner på sites baseret på hvilke tag læseren har (som igen kan være styret af globale triggers!)
 • Hvordan du kan bruge Global snippets, så du kun skal rette standardtekst ét sted.
 • Hvordan du kan lave if/then begrænsninger i dine tekster baseret på tags.